Fakültemizin açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti.

Törene Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Akyazı Kaymakamı Yakup Güney, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, AFAD İl Müdürü Hüseyin Kaşkaş, akademisyenler, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Konuşmacıların ardından hediye takdim edilirken protokol üyeleri son olarak fakültemizin laboratuvarlarını ve dersliklerini gezdi.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile Hemşirelik Bölümü laboratuvarlarımızda hocalarımız tarafından yapılan uygulamalı anlatımlar yoğun ilgiyle karşılandı.