Dekanımız Prof. Dr. Azize ALAYLI’nın başkanlığında, Danışma Kurulu üyelerimiz ve akademisyenlerimizin katıldığı toplantıda Fakültemizdeki gelişmeler, yıl içerisindeki akademik ve topluma hizmet faaliyetleri, özel sektör ve kamu kurumları ile yapılan ve gelecekte yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hamza Malik OKUYAN’ın sunumu ile mevcut durumumuzun paylaşıldığı toplantıda ve fakültemizin stratejik kalite hedeflerinin geliştirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. Fakülte olarak, kaliteyi ilke edinerek  öğrencilerimize en iyi seviyede eğitim ve araştırma imkanlarını sunmak üzere durmadan çalışıyoruz. Danışma kurulumuza, Akademik ve İdari personelimize gelişim yolumuzdaki katkıları ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı