Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Akyazı Sağlık Hizmetleri MYO yöneticileri olarak 15 Eylül 2022 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan atama kararı ile tekrardan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik.
Gerçekleşen ziyarete Fakülte Dekanımız ve MYO Müdürümüz Prof. Dr. Azize ALAYLI, Fakülte Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Feride TAŞKIN YILMAZ, Doç. Dr. İsmail ŞİMŞİR, Fakülte Sekreterimiz Sertaç Koç, MYO Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mükremin UZER ve MYO Sekreterimiz Yusuf ŞAHİNOĞLU  katıldı.
Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Akyazı Sağlık Hizmetleri MYO olarak Sayın Rektörümüzü tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Rektörümüz