Fakültemiz Sağlık Yönetimi Bölümü, Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümünün işbirliğiyle "Sağlık Yöneticilerinin Kariyer Yolculuğu" başlıklı bir etkinlik gerçekleştirilmiştir. Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Yasemin Özdemir moderatörlüğünde, Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Sertifikasyon Daire Başkanı Dr. Gülsen Topaktaş, Özel Medar Hastanesi İnsan Kaynakları Sorumlusu Aylin Turan, Özel Adatıp Hastanesi İnsan Kaynakları Sorumlusu Hande Yazar, Özel Medar Hastanesi İnsan Kaynakları Uzmanı Hediye Sansarcıoğlu ve Özel Adatıp Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Selda Çınar’ın konuk olarak katıldığı geniş katılımlı etkinlikte öğrencilerimiz kamu ve özel sektörde kendilerini bekleyen kariyer yollarına ilişkin bilgi ve tecrübe edinme imkanı buldular. Katılım sağlayarak kıymetli bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaşan sayın konuklarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.