Afetlere dirençli ve afetlerde bilinçli gençler projesi kapsamında Sakarya AFAD tarafından Fakültemizde afet farkındalık eğitimi  gerçekleştirdi. AFAD İl Müdürü sayın Hüseyin KAŞKAŞ'ın da katıldığı eğitimde, öğrencilere afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı olma konusunda önemli bilgiler verildi.

Eğitimde, deprem, sel, yangın gibi acil durum senaryolarına karşı alınması gereken temel önlemler ve güvenli davranışlar konusunda detaylı bilgiler paylaşıldı. İl Müdürü sayın KAŞKAŞ, öğrencilere afet anında nasıl hareket edileceği, acil durum planları ve tahliye prosedürleri hakkında pratik bilgiler sundu.

Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak, öğrencilerimizi afetlere karşı bilinçlendirmek ve toplumda afet farkındalığı oluşturmak amacıyla eğitimlere önem veriyoruz. #AfetFarkındalıkEğitimi #subusbf