Sakarya Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Akyazı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu personeli ve öğrencileri, Akyazı Belediyesi’nin destekleriyle hazırlanan iftar etkinliğinde bir araya geldi.
İftar etkinliğimize Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan, Akyazı Belediye Başkanı Bilal SOYKAN, Akyazı İlçe Kaymakamı Yakup Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep ÖZDEMİR, İlçe Cumhuriyet Savcısı Ufuk TURAN, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Fehmi TALAY, İlçe Jandarma Komutanı Semih GÜMÜŞBAŞ, KYK Yurt Müdürü Kemalettin CANTÜRK ve aileleri katılım sağlamıştır. İftar etkinliğimize katılan ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyor, önümüzdeki Ramazanlarda da beraber olmayı temenni ediyoruz.