Fakültemiz ve Sağlıklı ve Hareketli Yaşam Topluluğu’nun birlikte düzenlemiş olduğu 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası Etkinlik Programının sonuncusu fakülte binamızda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Fakülte Dekanımız Sayın Prof. Dr. Azize Alaylı ve Bölüm Başkanımız Sayın Doç. Dr. Feride Taşkın Yılmaz’ın konuşmaları ile başlayan seminer programında konuğumuz Sayın Öğr. Gör. Dilek Demirezen “Hemşire Olma Yolunda Farkındalık Geliştirme” başlıklı konuşmasını yaptı. Hemşirelik bölümü öğrencilerimizin canlı müzik performansı ile devam eden programımız teşekkür belgesi takdim töreni ile sona erdi.

Hocalarımıza, konuşmacımıza, müzik performansı gösteren öğrencilerimize ve katılımcılarımıza teşekkür ederiz.